Başkan Aksoy Belediye Personelliyle bir araya geldi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Aksoy Belediye Personelliyle bir araya geldi

Bu haber 06 Şubat 2022 - 6:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bulduğu her fırsatta belediye personeli ile bir araya gelmeye devam ediyor.Başkan Suphi Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Arslan,İlhan Ziro,Abdusselam Öncü,Belediye Meclis üyesi Ferudun Rahmi Kılıç ve kurum müdürlerinde hazır bulunduğu toplantıda personelle buluştu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, personelle buluşmasında, İlçemize en iyi hizmeti sunma adına, bugüne kadar özveri ile çalışan ve bundan sonrada özveri ile çalışmaya devam edecek olan tüm personelimize canı gönülden teşekkür ederim’dedi. Gerek Kent merkezinde gerekse kırsal tüm mahallelerde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma adına canı gönülden çalışan personellerimiz tek bir gayesi olduğundan şüphem yoktur. Personellerimiz halkımıza hizmet aşkı ile çalışmaktadırlar.
MAĞDURİYETLER ANINDA GİDERİLİYOR
Kent merkezinin yanı sıra kırsal tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın talep ve isteklerine anında cevap veren tüm personellerimize teşekkür ediyorum diyen Başkan Aksoy, ‘tek bir gayeleri hizmet aşkı olan personellerimizin çabası, gayretleri elbette bizleri de memnun etmektedir. Görevlerini en iyi şekilde yapan tüm personellerimizi bir kez daha kutluyorum’dedi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, son zamanlarda bölgede yaşanan kar yağışı dolayısıyla vatandaşların mağduriyet yaşanmaması için gerek ilçe merkezi ve gerekse de kırsalda yoğun şekilde kar temizleme çalışmalarına katılan personellerle bir araya geldi. Kar yağışının etkili olduğu süreçte gece-gündüz demeden çalışarak yoğun gayret gösteren karla mücadele ekiplerine teşekkür eden Başkan Aksoy, "Arkadaşlarımız, kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için yoğun tempoda çalıştı. Bu özverili gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.Başkan Aksoy, daha sonra personellerle birlikte yemek yedi ve sohbet etti.