Bakan Nebati’den Viranşehir Belediyesi’ne Ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bakan Nebati’den Viranşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Bu haber 21 Mart 2022 - 2:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bir dizi temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine geldi. Viranşehir’de düzenlenen mitinge katılan ve ardından doğup büyüdüğü baba evini ziyaret eden Bakan Nebati, daha sonra da Viranşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ilgili birim müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Nebati, daha sonra başkanlık makamına geçti.
Ziyarete Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekilleri İ. Halil Özşavlı, İ. Halil Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çengel, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa’nın önceki dönem milletvekili Mehmet Akyürek de eşlik etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri Bakan Nebati’ye anlattı.
BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’DE DEĞİŞİMİN YÜZÜ OLDUK
2019 yılında  Viranşehir’i AK Parti Belediyeciliği ile buluşturduklarını vurgulayan Ekinci, “Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle Viranşehir ilçemizde değişimin yüzü olduk. Geldiğimiz günden beri 1000 km köy yolları yaptık. 8 olan araç sayısı filomuzu 32’ye çıkardık. Pandemi döneminde millet oturmaya başladı, biz çalışmaya başladık. DSİ ve büyükşehir ile beraber 1965 yılından beri kullanılan içme suyu borularını değişiyoruz. Bunlarla beraber şehir de yenilenmiş oluyor. Caddelerimizi de yeniliyoruz, yeniden yapıyoruz. Viranşehir’in daha çok hizmete ihtiyacı var, bundan dolayı sizden daha çok destek istiyoruz” dedi.
 
BAKAN NEBATİ, BAŞKAN EKİNCİ’Yİ KUTLADI
Bakan Nureddin Nebati de, Viranşehir ilçesinde yaşanan hizmetlerden dolayı memnun kaldığını belirterek, yapılan hizmetlerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi kutladı. Viranşehir’in gelişmesi ve kalkınması için yapılacak projelerde, Viranşehir Belediyesi’ne destek olacağının sözünü verdi.
Daha sonra Başkan Ekinci tarafından Bakan Nebati’ye plaket takdim edildi. Ziyaret, çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.