Haliliye Nüfus Dairesi’nde sıra yoğunluğu eziyeti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Haliliye Nüfus Dairesi’nde sıra yoğunluğu eziyeti

Bu haber 21 Kasım 2021 - 22:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans/RHA) – Şanlıurfa Haliliye Nüfus Dairesi’nde yaşanan yoğunluk vatandaşların tepkisine neden oldu. Gişelerde yeterli personel bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar saatlerce sıra beklediklerini ifade etti.
  Şanlıurfa Haliliye Nüfus Dairesi’nde yaşanan yoğunluk vatandaşların tepkisine neden oldu. Gişelerde yeterli personel bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar saatlerce sıra beklediklerini ifade etti.
DAİREDE PERSONEL YETERSİZLİĞİ BULUNUYOR
Şanlıurfa’nın Haliliye Nüfus Dairesi’ndeki aşırı yoğunluğa tepki gösteren vatandaşlar, işlem yaptırmak için saatlerce sıra beklediklerini ve yetkililerin bu soruna çözüm bulmalarını istediklerini belirttiler. Nüfus müdürlüğünde işlemlerini yaptırabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren oluşan uzun kuyruklarda saatlerce sıra beklediklerini söyleyen vatandaşlar, bu durumdan şikâyetçi olduklarını ve nüfus müdürlüğü ile personelin yetersiz olduğunu belirtiyor.
VATANDAŞLAR SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN SIRAYA GİRİYORLAR
Gün geçtikçe büyüyen ve Türkiye'de en fazla nüfusa sahip 8.'inci İl olan Şanlıurfa’da nüfus dairelerindeki kuyruk çilesi bitmek bilmiyor. haliliye Nüfus Dairesi’ndeki personel yetersizliği ise vatandaşı adeta çileden çıkardı. Sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdiklerini buna rağmen işlemlerini akşama kadar ancak bitirebildiklerini ifade eden vatandaşlar, yetkililerin dairedeki personel açığını bir an önce tamamlamaları gerektiğini ifade etti.