Başkan Ekinci : Pusulamız Tevazu, Samimiyet Ve Gayret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Ekinci : Pusulamız Tevazu, Samimiyet Ve Gayret

Bu haber 23 Kasım 2021 - 5:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivalinin ardından hafta sonu ilçeye dönen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ayağının tozu ile ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Ekinci, Tevazu, samimiyet ve gayret ile hafta sonu kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ankara’da döndükten sonra Yenişehir Mahallesi esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte, Erdeve ve Bayram ailelerinin evlatları Nurefşan ve Veysel çiftinin düğün merasimine katılarak, genç çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.
Evliliğin önemine vurgu yapan Başkan Salih Ekinci, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 
Dur durak bilmeyen Başkan Ekinci, daha sonra geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanelerden taburcu olan ve evinde istirahat eden vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Belediye işlerinden sonra bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Ekinci, Tevazu, samimiyet ve gayret ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini kaydetti. 
Vatandaşların hem sevincine hem de üzüntülerine ortak olan Başkan Ekinci’nin duyarlılığı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.