Eyyüpnebi Mahallesinde Stabilize Yol Çalışması | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyüpnebi Mahallesinde Stabilize Yol Çalışması

Bu haber 22 Ekim 2021 - 1:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İlçe genelinde hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, Kırsal mahalle yollarına yönelik yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Eyyüpnebi Kırsal mahallesi Ersin ve Kılıçlı sokakta stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Yapılan çalışmalarda vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı sokak ve ara yollarda genişletme çalışması yapıldıktan sonra stabilize malzemesi dökülerek, yollar daha kullanışlı hale getiriliyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediye imkanlarını vatandaşların hizmetine dönüştürme gayretinde olduklarını söyledi. 
Başkan Ekinci, “ İlçe merkez ve kırsal mahallelerimizde üst yapı hizmet atağımız tam hız devam ediyor. Şu ana kadar bir çok mahallemizde sathi kaplama asfalt, stabilize ve kilitli parke döşeme çalışmaları gerçekleştirdik. 
Kış ayları öncesi vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için ilçe merkez ve kırsal mahalle yollarında sathi kaplama asfalt ve stabilize yol çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda hiçbir mahallemizde yol sıkıntısı olmayacak. Bunun için ekiplerimizle birlikte canla başla çalışmalarımıza sürdürüyoruz. Tek hedefimiz sevdalı olduğumuz ilçemize hizmet etmektir” dedi.