Öğrenciler, Başkan Canpolat İle Hayallerine Kavuşuyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Öğrenciler, Başkan Canpolat İle Hayallerine Kavuşuyor

Bu haber 23 Mayıs 2021 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediyesi, üniversite ve özel yetenek sınavlarına hazırlanan gençlerin hayallerine kavuşturacaklar imkanlar sağlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın, gençlerin eğitimine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kursu, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) az bir süre kala yoğunlaştırılmış programla devam ediyor. Sayısal ve eşit ağırlık alanlarında yürütülen hazırlık kurslarında, öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları içinher türlü imkan sağlanıyor. Ders aralarında çözemedikleri sorularla ilgili de eğitmenlerinde yardımlar alan öğrenciler, kendilerine sağlanan imkândan dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.
ÖZEL YETENEK SINAVLARINA HAZIRLANIYORLAR
Konservatuar, müzik öğretmenliği ve güzel sanatlar lisesi yetenek sınavlarına girecek öğrenciler için de, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan hazırlık kursları da devam ediyor. Müzik öğretmeni Hızır Çelik tarafından Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde verilen kursta öğrenciler; şan, bağlama, gitar ve ses eğitimi alıyor.