Eyyubiye’de Kimlikli Parklar Kazandırılıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyubiye’de Kimlikli Parklar Kazandırılıyor

Bu haber 23 Mayıs 2021 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları tamamlanma
aşamasına gelen şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanında
incelemelerde bulunarak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLÇEYE KİMLİKLİ PARKLAR KAZANDIRIYOR.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları tamamlanmaaşamasına gelen şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanındaincelemelerde bulunarak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapım çalışmaları tamamlanmaaşamasına gelen şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanındaincelemelerde bulunarak, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dahayeşil bir Eyyübiye için çalışmalarına ara vermeden devam eden EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Kuş, 15 Temmuz mahallesinde yapım çalışmalarıtamamlanan şelale park, kitap otağı ve sosyal donatı alanını BelediyeMeclis Üyeleri Yakup Kılınç ve Mahir Öge ile birlikte inceledi. 15 Temmuzmahallesinde bulunan ve yıllardır atıl durumda olup, vatandaşların zorlukçektiği yaklaşık 3 bin 500 metre karelik alanda şelale park, kitap otağı vesosyal donatı alanına kavuşturan Başkan Kuş, yapım çalışmaları tamamlanmaaşamasına gelen alanda devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonrailgililere çalışmaların hız kazanması talimatını verdi. bölge sakinlerininyoğun ilgisiyle de karşılaşan Başkan kuş, açılışın en kısa zaman dilimiiçinde yapılacağını belirtti.
Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya ve kimlikli parklarkazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Kuş,” Göreve geldiğimizzaman 15 Temmuz mahalle sakinlerinin en büyük taleplerinden biri üzerindedurmuş olduğumuz alan ile ilgiliydi. Atıl bir alan olup görüntü kirliliğihad safhadaydı. Vatandaşlar burayı park yapabilir misiniz dediklerinde bizde seve yaparız dedik. Bizlere ‘Başkanım her gelen aynı şeyi söylüyor.İnşallah siz yaparsınız ‘ dediklerinde biz kolları sıvamıştık. Ekibimiz ilebirlikte 15 Temmuz mahalle sakinlerimize yakışır güzel modern bir parkprojesini hayata geçirip, yapım aşamasına başladık. En geç bir ayiçerisinde açılışa hazır hale gelecek. Şuanda Meclis üyesi arkadaşlarımızile birlikte Şelale parkımızın incelemelerinde bulunuyoruz. İnşallah yakınbir zaman dilimi içerisinde parkımızın yanında olan Ak evler ve Kitapotağının da temelini atacağız ve kimlikli bir parkımızı 15 Temmuz Mahallesakinlerine kazandırmış olacağız. Sözlerimizi çok şükür bir bir yerinegetiriyoruz ve daha önce de bugün de yarın da vereceğimiz sözleri bir biryerine getirip, Eyyübiye halkına layık hizmetkar olacağız. Şimdidenparkımız hayırlı olsun inşallah.” Dedi.
Hep beraber ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ettiklerini ifadeeden Meclis Üyesi Mahir Öge ise,” Bugün Şelale parkımızdayız, çalışmalarıyerinde incelemek üzere Başkanımız ve arkadaşlarımız ile incelemelerdebulunduk. Çok yakın bir sürede hizmete girecek. Bu parkımızın özelliğiEyyübiye Belediye Başkanımızın ekibi ile birlikte yeşili Eyyübiye ilebuluşturuyor olmasıdır. Başkanımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz.Emek veren herkese teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.
Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Yakup Kılınç da Başkan Kuş’un sözlerini birbir yerine getirdiğini ve hep beraber ilçe halkına hizmetkar olmayısürdürdüklerini belirtip,” Mahallemize 15 Temmuz Şelale parkımız hayırlıolsun şimdiden. Parkımıza kitap otağı da yapılacak. Mahalleye çok güzel birproje olmuştur. Mahalleliye şimdiden parkımız hayırlı uğurlu olsun.Başkanımız sözlerini bir bir yerine getiriyor. Allah Başkanımızdan da razıolsun. “ dedi.