Eyyubiye’de 4 Katlı Gençlik Merkezi Yükseliyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eyyubiye’de 4 Katlı Gençlik Merkezi Yükseliyor

Bu haber 19 Mayıs 2021 - 3:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,Süleyman Şah Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.
EYYÜBİYE’DE 4 KATLI GENÇLİK MERKEZİ YÜKSELİYOR.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleyman Şah Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Saçaklı ve Mahmut Birinci ile birlikte yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. ilçe gençliğinin hizmetine sunmak üzere toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin temelini geçtiğimiz aylarda atılmıştı. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik merkezi yapım çalışmalarını beraberindekilerle birlikte inceleyen Başkan Kuş, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alıp, devasa tesisi gezdi. Yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğü gençlik merkezinin kısa süre içinde ilçe gençliğine kazandırılacağı belirtildi.
Alanda devam eden yapım çalışmaları esnasında konuşan Başkan Kuş,” Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Eyyübiye İlçemizde gerek İlçe Başkanımız gerekse de Meclis üyelerimizle gençliği önemsiyoruz ve onlar için çaba sarf ediyoruz. Seçildiğimiz gün itibari ile aşkla, gayretle Eyyübiye’li kardeşlerimize hizmet ediyoruz. Süleymanşah Mahallemizdeyiz, birkaç ay önce temelini atmış olduğumuz ve yapımı hızla devam eden Süleymanşah Gençlik merkezinin incelemesini İlçe Başkanımız ve Meclis üyelerimiz ile yapıyoruz. İnşallah en kısa zaman içerisinde gençlik merkezimizi çocuklarımıza ve evlatlarımıza kavuşturmuş olacağız. Gençlik Merkezimizde neler olacak? Gençlik Merkezimizde Ak Evler olacak, Etüt Merkezi olacak, Kütüphane, çalışma alanları olacak, çocuklarımızın hocalar tarafından sportif faaliyetler alacakları alanlarımız olacak ve çocuklarımıza eğitim anlamında destek ve hizmet vermiş olacağız. Sadece gençlik merkezini bu mahallemizde planlamıyoruz az önce ifade ettiğim gibi Türkiye’nin en genç nüfusunu bağrında barındıran Eyyübiye İlçemizde inşallah 2 gençlik merkezimizi daha Eyyübiye’li kardeşlerimize kazandıracağız ve bunun planlamasını yapıyoruz . Akabe Mahallemizde bir gençlik merkezi yerini tespit ettik ve 3. Gençlik merkezimiz için arkadaşlara talimat verdim, yer araştırmasında bulunuyorlar. İnşallah kısa zaman içerisinde gençlik merkezlerimizi Eyyübiye’li kardeşlerimize kazandıracağız Eyyübiye’li kardeşlerimize hayırlı olsun inşallah.” Dedi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları söyledi ;”Ben Başkanıma özellikle ile çok teşekkür ediyorum. Süleymanşah gençlik merkezi söyleniyor ama aynı anda 4 mahallemize hitap eden bir gençlik merkezi. Kapalı alanı 2000 m2 olan bu Süleymanşah gençlik merkezi Eyyübiye için büyük bir değerdir. Buna vesile olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum. “
Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Saçaklı ve Mahmut Birinci de çalışmalardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Herkesin dediği gibi Millet konuşur Ak Parti yapar. İnsan ölünce kalır eseri bizimde gençlerimize bu faydamız olacak inşallah. Başkanıma ve İlçe Başkanıma bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Başta Başkanlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir yatırım bu yatırıma önem gösterdikleri için Başkanımız Mehmet Kuş’a tekrardan teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştular.