Başkan Özyavuz:’ İlaçlama Ekibimiz 7/24 Görev Başında’ | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Özyavuz:’ İlaçlama Ekibimiz 7/24 Görev Başında’

Bu haber 19 Mayıs 2021 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
BAŞKAN ÖZYAVUZ: “İLAÇLAMA TİMİMİZ 7/24 GÖREV BAŞINDA”

 
Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Özyavuz, ilaçlama timinin 7/24 görev başında olduğunu belirterek, vatandaşlardan gelen taleplere de ekiplerin anında cevap verdiğini kaydetti.
 

Harran Belediyesi ekipleri, havaların ısınmasıyla başlatılan vektörle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, sivrisinek, karasinek ve haşere larvalarıyla mücadelede hummalı bir çalışma temposu içerisine girerken çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.
 
Gündüz ve gece saatlerinde ekiplerin ilaçlama çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilaçlama timinin 7/24 görev başında olduğunu ve bu yönde vatandaşlardan gelen taleplerin ekiplerce anında yerine getirildiğini belirtti.

 
Eş zamanlı olarak merkez ve kırsal mahallelerde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada, “Merkez mahallelerimizde vektörle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarımız sürerken, Sütlüce, Çatalhurma, Tahılalan, Kütüklü, Beşikli, Sıralı, Kuruyer ve Ballıca kırsal mahallelerimizde de haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz program dâhilinde tüm mahallelerimizde ilaçlama çalışmalarını sürdürecektir.” dedi.