Büyükşehir kısıtlamayı fırsata çevirdi, Açıksu bağlantı Yolları asfaltı yenilendi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Büyükşehir kısıtlamayı fırsata çevirdi, Açıksu bağlantı Yolları asfaltı yenilendi

Bu haber 18 Nisan 2021 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans/RHA)-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hafta sonu kısıtlamasını fırsata çevirerek cadde ve bağlantı yollarında deforme olan yollardaki asfaltı yeniledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek, kısıtlamanın uygulandığı pazar gününde Haliliye İpekyol Mahallesi'nde Açıksu Caddesinin bağlantı yolları asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek asfalt mesaisi yaptı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü kısıtlamayla birlikte trafiğin azalmasını fırsata çevirdi. Haliliye İpekyol Mahallesi'nde Açıksu Caddesinin bağlantı yolları asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi.
ONLARCA PERSONEL GÖREV YAPTI
Kısıtlamanın başladığı 17 Nisan Cumartesi ve 18 Nisan Pazar günü çalışmalara başlayan Fen İşleri ekipleri,şehir merkezinde bulunan ve deforme olmuş bir çok sokak ve caddelerde yoğun asfalt çalışması yaptı. Çalışmada onlarca personel görev yaptı. Haliliye ilçesi'ndeki Açıksu caddesi ve İpekyol Caddesi'nde deforme olan asfalt hızla yenilendi.Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinden önce yol trafiğe açılarak hizmete sunuldu.