Kaldırım yapım ve onarım çalışmaları sürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kaldırım yapım ve onarım çalışmaları sürüyor

Bu haber 07 Mart 2021 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siverek Belediyesinde süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamındadaha önce kurumlarca alt yapı çalışmaları nedeniyledeforme olan kaldırımlarda yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.
Çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan Gerger Caddesi ve Ayvanat Mahallesinde bozulan kaldırımlar sökülerek yenilenmeye başlandı.
Kaldırım yenileme çalışmalarına hız verildiğini belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır,“ Daha önce belediyemiz ekiplerince alt yapı çalışmaları kapsamında deforme olan kaldırımların yapım çalışmaları tamamlandı. Şuan çalışmaların sürdüğü Gerger Caddesinin kaldırımlarını Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle tamamlıyoruz. Kaldırımların kısa süre içerisinde yenilenerek vatandaşların mağdur olmaması adına hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri mahalle ile caddelerde yürütülen kaldırım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.