Fevzi Demirkol hizmetlerini devam ettirmek istiyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Fevzi Demirkol hizmetlerini devam ettirmek istiyor

Bu haber 08 Aralık 2018 - 17:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yeni dönemde Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmesi halinde hizmetlerini devam ettirmek istiyor.

Haliliye Belediyesi geride kalan 5 yıllık hizmet sürecinde insan odaklı çalışmalarıyla halka inmeyi başarmıştı. İmarın yanı sıra insan odaklı çalışmalarıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yansıtan Haliliye Belediyesi çalışmalarıyla ilçedeki vatandaşlardan tam not aldı.

DEMİRKOL HİZMETLERİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol geride kalan 5 yıllık hizmet zarfında yaptığı çalışmalarla sadece ilçedeki vatandaşlardan değil kent ahalisi tarafından tam not almayı başardı. Başkan Demirkol tekrar aday olması halinde geride kalan zaman sarfında yaptığı hizmetlerin daha fazlasını yapacağını ve Haliliye için önemli projeleri olduğunu ifade etti.

“HALİLİYE HİZMETLERİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Fevzi Demirkol Haliliye’nin hizmetlerin en iyisini hak ettiğini ifade etti. Demirkol, “Çalışınca oluyor sloganıyla 5 yıl önce yola çıktık. Belediyemizin kuruluş sürecini de tamamladıktan sonra Haliliye için kolları sıvadık. İnsan odaklı çalışmalarımızla gece gündüz demeden vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam için durmadan çalıştık. Çünkü Haliliye hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Yeni dönemde de adaylığımız onaylanırsa ilçemiz için farklı projelerimizde bulunuyor” dedi.