Cumhuriyet Başsavcısı Ünal’dan Harran Tıp’a Ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Cumhuriyet Başsavcısı Ünal’dan Harran Tıp’a Ziyaret

Bu haber 16 Kasım 2018 - 20:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Muhammed Emin Ünalan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Çiğdem, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Deniz Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret etti.
Çocuklarla yakından ilgilenen Başsavcı Vekili Ünalan ve beraberindekiler, çocuklara hediye takdim etti. Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Başsavcı Ünala onkoloji ve hematoloji servisleriyle ilgili bilgi verdi. Çocuk onkoloji servisindeki hastalar ziyaret edildi. Çocuk cerrahi servisindeki çocuklara hediyeler verildi.
Başsavcı Vekili Muhammed Emin Ünalan, yaptığı açıklamada “Çağımızın en karmaşık hastalıklarının başında gelen, dünyada ve ülkemizde görülme sıklığı hızla artan kanser hastalığının tedavisinde önemli bir gereksinim olan psikolojik desteğin sağlanması ile birlikte herkesten çok mutluluğu hak eden çocukların kanser ile mücadelelerinde morallerini artıracak, onların mutlu olmalarına katkı sağlayacak koşulların sağlanmasında hepimize görev düşmektedir.”dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Çiğdem, hasta ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Rektör Çiğdem, hastalarla sohbet etti.
Başhekim Prof. Dr. Mehmet Akif Altay,“Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın daha konforlu bir tedavi süreci geçirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz, onları hasta olarak görmüyoruz. Onlar bizim minik misafirlerimiz. Tek dileğimiz, misafir ettiğimiz çocuklarımızın sağlıklarına kavuşarak buradan ayrılmalarıdır.” İfadelerine yer verdi.
Ailelerinden çocukların tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alan heyet, “acil şifalar” dileyerek klinikten ayrıldı.