ÜNLÜLER GEÇİDİ “HOVARDA” ARTIK İZMİR’DE SAHNELERDE | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

ÜNLÜLER GEÇİDİ “HOVARDA” ARTIK İZMİR’DE SAHNELERDE

Bu haber 04 Şubat 2022 - 1:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İzmir’in en elit mekanlarının başında gelen HOVARDA adeta Türkiye'nin yıldızlar geçitine ev sahipliği yaparak merhaba dedi.
İzmir’in en elit mekanlarının başında gelen HOVARDA adeta Türkiye'nin yıldızlar geçitine ev sahipliği yaparak merhaba dedi.
A Haber Ajansı’nın Muğla İl Temsilcisi Mehmet Hadi Yoğurtçu’nun haberine göre ; Hergün bir ünlü ağırlayan bu mekan gözlerden kaçmazken Türkiye’nin her yerinden yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Haftanın 7 günü her gün bir sanatçıyla siz değerli halkımızın hizmetinde yakın zamanda açılarak,Çok değerli ünlü sanatçılar adeta birbiriyle yarışmaya devam ediyor, ve her gece bir sanatçı ile sahneler coşuyor.
Bu içinden geçtiğimiz pandemi dönemini yavaş yavaş geriye bırakarak bir nebze olsun siz değerli dostların rahatlaması ve stresten uzak bir gece yaşamanız içinhizmete giren HOVARDA işletmesinin kurucularından sevilen sayılan iş adamlarından Bülent Altun ve Ahmet Arslan'a bu güzel mekanı İzmirimize kazandırdıkları ve istihdam sağladıkları için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca bu zor süreçte istihdam yaratan bütün iş adamlarına teşekkürü bir borç biliriz. Gidilmesi gereken görülmesi gereken İzmir'in trend markası haline gelen en güzel mekanına muhakkak uğrayınız.