Haliliye ‘de Tasavvuf Konserleri Büyük Beğeni Topluyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Haliliye ‘de Tasavvuf Konserleri Büyük Beğeni Topluyor

Bu haber 15 Nisan 2022 - 0:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayında düzenlenen ve Ramazan geleneğinin yaşatıldığı Tasavvuf Konseri, Ahmet Yesevi Mahallesindeki Üzüm Parkında devam etti.
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayında düzenlenen ve Ramazan geleneğinin yaşatıldığı Tasavvuf Konseri, Ahmet Yesevi Mahallesindeki Üzüm Parkında devam etti.
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında hazırlanan etkinliklerle Ramazan ruhu yaşatılıyor.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen ve vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan akşamının yaşatıldığı etkinliğin bir sonraki durağı Ahmet Yesevi Mahallesi oldu. Ahmet Yesevi Mahallesindeki Üzüm Parkında düzenlenen etkinlikte, Tasavvuf ekibi tarafından ilahiler seslendirilirken, semazenlerin gösterisi büyük beğeni topladı.
Ramazan ruhunun yaşatıldığı Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşlara meyan şerbeti, çocuklara ise Osmanlı macunu ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar alana getirilen maskotlar tarafından da doyasıya eğlendi.
4 ETKİNLİK DAHA DÜZENLENECEK
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla hazırlanan ve Teravih Namazı sonrası başlayacak etkinliklerin program takvimi ise şöyle devam ediyor:
17 Nisan Pazar- Şehit. İ.Halil Yıldırım Parkı/Devteşti Mahallesi20 Nisan Çarşamba- Hüseyin Peyda Parkı/İmambakır Mahallesi24 Nisan Pazar- Şehit A.Oktay Günak Parkı/Süleymaniye Mahallesi28 Nisan Perşembe- Ahmet Yesevi Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi