Şehit Ailesinin Nişan Yüzüklerini Başkan Yavuz Taktı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şehit Ailesinin Nişan Yüzüklerini Başkan Yavuz Taktı

Bu haber 20 Şubat 2022 - 21:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2011 yılında PKK terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu işyerlerinde vurulan sivil şehit Devah ve kardeşi Bilal Çelikten’in yeğenleri yunus çelikten'nin nişan töreni yapıldı. Haliliye’de yapılan törene Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İlhami Günbegi ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Aile Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan ve yakınları ilgi gösterdi.

Haliliye’de yapılan törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkan Mehmet Yavuz, "Gençlerimizin bu mutlu gönünde aralarında olmaktan gurur duymaktayım. Değerli kardeşim Yunus'un Amcaları Deyah ve Bilal Çelikten 2011 yılında pkk tarafından şehit düşürülmüş biz de Dernek, devlet ve millet olarak bu aileye sahip çıktık. Acılarında yanlarında olduğumuz gibi bu mutlu anlarında da yanlarındayız. İnşallah hayırlı olur" dedi.
Nişanlanan gençlerin üç S kuralına riayet etmelerini isteyen Başkan Yavuz, üç S kuralını şu şekilde açıkladı: Sevgi, saygı ve sabır."
Dua edildikten sonra yüzükler Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tarafından takıldı.
Damadın kardeşi aynı zamanda damadın babası olan iş adamı Kamil Çelikten "Bu mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan başta başkanımız olmak üzere herkese şükranlarınızı sunuyoruz." diye ifade etti.
Daha sonra Yunus Çelikten ve gelin adayı Eda Günbegi, törene katılanların tebriklerini kabul etti.