Niloya ve Arkadaşları Şanlıurfa’ya Geliyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Niloya ve Arkadaşları Şanlıurfa’ya Geliyor

Bu haber 14 Aralık 2021 - 0:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ekranların sevilen çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le şehir şehir gezmeye devam ediyor. Kahramanlar, 15 Aralık Çarşamba günü  saat 19.00’da Şanlıurfa Urfa City AVM’de en yakın dostları ile buluşacak.
 
Ekranların sevilen çizgi film karakteri Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le şehir şehir gezmeye devam ediyor. Kahramanlar, 15 Aralık Çarşamba günü  saat 19.00’da Şanlıurfa Urfa City AVM’de en yakın dostları ile buluşacak. Anne – babaların, çocuklarıyla beraber izleyebileceği görsel bir şölen sunan müzikal, keyifli bir o kadar da eğlenceli anları ile unutulmaz dakikalar yaşatacak.
 
 
Youtube’da 4.5 milyon abonesi olan, sadece çocuklar tarafından değil yetişkinler tarafından da çok sevilen Niloya ve arkadaşları, müzikaliyle büyük beğeni topluyor. ‘Niloya Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile şehir şehir gezen kahramanlar, Şanlıurfa’daki minik dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.   Müzikal kapsamında 15 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Urfa City AVM’de sevenleri ile bir araya gelecek çizgi kahramanlar, şahne şovları ve etkileyici hikâyesi ile eğlenceli bir akşama imza atacaklar.