Suruçlu Gençler Milli Takıma Seçildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Suruçlu Gençler Milli Takıma Seçildi

Suruç’un genç hokey yetenekleri, ulusal arenada başarılarıyla dikkat çekiyor. Osmaniye ve Alanya’da düzenlenen Hokey Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçlarında üstün performans gösteren Suruçlu sporcular, milli takım kapılarını araladı.

Bu haber 22 Nisan 2024 - 22:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmaniye’deki müsabakalarda üstün bir performans sergileyerek Türkiye’nin en iyi 6 takımı arasına girmeyi başaran Suruç ekibi, play-off müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Zeynel Abdi Öz, Orhan Polat ve Nedim Öge, genç milli takımın formasını giymeye hak kazandı.

Alanya’da düzenlenen maçlarda da göz dolduran Narin Yüksel ise Ümit Milli Takımı’na seçilen tek bayan sporcu oldu. Genç yetenekler, Suruç’u milli arenada temsil ederek bölgenin hokeydeki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

Osmaniye’deki mücadelelerde grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını Türkiye’nin en iyileri arasına yazdıran Suruç ekibi, gururlandırmaya devam ediyor. Teknik heyet ve sporcuları tebrik eden Suruçlular, play-off müsabakalarında takımlarını desteklemek için TRT Spor Yıldız ekranlarında buluşacak.

Sporcuların başarısıyla gururlanan ve onları desteklemek için kenetlenen tüm Şanlıurfalı Suruçlu hemşehrileri, bu genç yeteneklere sahip çıkmak için bir araya geliyor. Suruç’un hokeydeki yükselişi, genç sporcular için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.