Suruç Belediyesi’nde Fatura Skandalı: İddialar Naylon Faturaları Ortaya Koyuyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Suruç Belediyesi’nde Fatura Skandalı: İddialar Naylon Faturaları Ortaya Koyuyor

Suruç’ta, yerel seçimler sonrasında görevden alınan Suruç kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş döneminde yapılan ihalelerle ilgili çarpıcı iddialar ortaya çıktı. Yeni belediye yönetimi, Güneş döneminde yapılan alımlarla ilgili bir inceleme başlattı ve birçok faturanın naylon çıktığı iddialarını ortaya attı.

Bu haber 19 Nisan 2024 - 19:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Suruç Belediyesi’nin 232 milyon TL’lik borcunun incelenmesini yapan yeni yönetim, birçok faturanın bilirkişi tarafından incelendiğini ve bazılarının naylon çıktığını belirtti. Bu durum, resmi mali kayıtlarda karşılığının olmadığı iddialarını güçlendiriyor.

RHA Ajans WhatsApp ihbar hattına gelen bilgilere göre, sahte faturalarla ilgili soruşturmanın Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından müfettişler aracılığıyla yapılıp yapılmayacağı merak konusu haline geldi. Vatandaşlar, tüyü bitmemiş hakkı olan paranın bir an önce incelenmesini ve varsa sorumluların cezalandırılmasını talep ediyor.

Suruç Belediyesi’nde yaşanan bu skandal, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, iddiaların netleşmesi ve gereken adımların atılması için yetkililerin derhal harekete geçmesi bekleniyor.