Şanlıurfa’da Huzur ve Güven Uygulamaları Devam Ediyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa’da Huzur ve Güven Uygulamaları Devam Ediyor

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamaları” kapsamında Viranşehir İlçesi’nde operasyon gerçekleştirdi.

Bu haber 20 Nisan 2024 - 9:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamaları” kapsamında Viranşehir İlçesi’nde operasyon gerçekleştirdi.

Bu kapsamda yapılan kontrol ve denetimlerde;

– 523 motosiklet ve araç incelendi,
– 42 ehliyetsiz motosiklet ve araç sürücüsü tespit edildi,
– Toplamda 1.098.188 TL tutarında idari trafik para cezası kesildi.

Operasyonda ayrıca ; 51 adet çalıntı, kazıntı şasi ve motor numaralı, haciz-yakalamalı ve tescilsiz motosiklet ve aracın ele geçirilmesi oldu. Bu araçlar, yediemin otoparkına teslim edilerek gerekli işlemlerin yapılması için yetkililere teslim edildi.

Şanlıurfa İl J.K.lığı tarafından “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamaları” kapsamında Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesinde, Viranşehir İlçe J.K.lığı asayiş ve trafik ekiplerince 17.04.2024 günü icra edilen kontrol ve denetimler sonucunda;

* (523) Motosiklet ve Araç Kontrol Edilmiştir,

* (42) Ehliyetsiz Motosiklet ve Araç Sürücüsü Tespit Edilmiştir,

* (176) Motosiklet ve Araca Toplamda (1.098.188) TL idari trafik para cezası yazılmıştır,

* (51) Adet Çalıntı, Kazıntı Şasi ve Motor Numaralı, Haciz-Yakalamalı ve Tescilsiz Motosiklet ve Araç Ele Geçirilerek Yediemin Otoparkına Teslim Edilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamalarına” aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.