Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş’tan teşekkür mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş’tan teşekkür mesajı

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş ‘tan kurtuluş gecesine katılanlara teşekkür mesajı yayınladı.

Bu haber 18 Nisan 2024 - 8:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Mustafa Kemal Alataş, Ankara’da düzenlenen kurtuluş gecesine katılanlara teşekkür mesajı yayınladı. Gecede Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar ve birçok milletvekili ile sanatçılar da yer aldı. Alataş, katkı sağlayan kuruluşlara ve vakıf yönetimine teşekkür etti,

Alataş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;”Şanlıurfamızın 104. Kurtuluş Yıldönümü Kutlamamızı dün akşam Ankara’da görkemli bir törenle kutlandı.
. Şanlıurfa Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen kurtuluş gecesine,katılım sağlayan; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn M Kasım Gülpınar, Milletvekillerimiz Sn Emin Önen, Sn Asuman Cevahir Yazmacı, Sn Mahmut Tanal, Sn Gülender Açanal, Sn Zeynep Karahan Uslu Sn Mehmet Güneş, Karaköprü Bld Bşk Sn Nihat Çiftçi’ye Şanlıurfamıza verdikleri önem ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Gecemize renk katan Değerli Şanlıurfalı Sanatçımız Zekeriya Ünlü, Aylardır Şanlıurfa Vakfı Türk Halk Müziği Koromuzu çalıştırarak bu geceye hazırlayan Değerli Şanlıurfalı Bestekar sanatçımız Arif Çelik ve Vakıf Koromuzun herbir elemanına teşekkür ediyorum. Özellikle gecemize katılım sağlayan Yüzlerce Şanlıurfalı

hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu gecemizin gerçekleşmesine destek sağlayan; Anzalha sofrası Ynt Krl Bşk Sn Abdurrahman Işıksever, Güneş Holding Ynt Krl Bşk Sn Mehmet Güneş, Ceylan Basım sahibi Sn Müslüm Yılmaz, Ynt Krl Üyemiz Sn Veysel Oruç ile başta Mahmut Nimetoğlu ve Hasan Mülayim olmak üzere Vakfımızın tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şanlıurfamızın 104. Kurtuluş yıldönümü kutlu olsun.”