Şanlıurfa genelinde 21 saatlik su kesintisi yaşanacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa genelinde 21 saatlik su kesintisi yaşanacak

Şanlıurfa’da bugün yaşanan ani bir arıza nedeniyle su kesintisi nedeniyle bazı mahallelerde 21 saatlik su kesintisi yaşanacak.

Bu haber 23 Nisan 2024 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ)  tarafından yapılan açıklamaya göre,”Şanlıurfa Havaalanı, Şanlıurfa Cezaevi ve köy içme suyu gurubunu besleyen terfi hattında meydana gelen arıza nedeni ile gerçekleşecek olan onarım çalışması için 23 Nisan Salı günü saat 23.00 ile 24 Nisan Çarşamba günü saat 20.00 arası Şanlıurfa Havaalanı, Ş.Urfa Cezaevi, Çömlekçi, Şahmurat, Bezirci, Aşağı çiftlik, Büyükakziyaret, Küçükakziyaret, Sancak, Horzum, Yaylacık, Kersan, Pınarbaşı, Hamurkesen ve Uğraklı mahallelerinde su kesintisi meydana gelecektir.”

ŞUSKİ yetkilileri, kesintinin 23 Nisan Salı günü (bugün) saat 23.00 ile 24 Nisan Çarşamba günü 20.00 arasında gerçekleşeceğini belirtti. Ani ve beklenmedik bir arıza nedeniyle meydana gelecek olan su kesintisi, belirtilen mahallelerde yaşayan vatandaşları etkileyecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, vatandaşların kesinti öncesinde gerekli önlemleri almaları ve su ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı. Kesintinin ardından suyun normale döneceği ve vatandaşların tekrar su kullanımına başlayabilecekleri bildirildi.