Hilvan Belediyespor’a Büyük Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hilvan Belediyespor’a Büyük Destek

Kısa adı HİLVAN YEG olan Hilvan Yerel Eylem Grubu Süper Amatörde oynayan Hilvan Belediyespor’a malzeme desteği verdi.

Bu haber 17 Nisan 2024 - 21:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Daha önce Hilvan’daki birçok kuruluşa malzeme desteği veren Hilvan Yerel Eylem Grubu bu sefer Hilvan Belediyespora forma, top, yelek, eşofman gibi birçok kalemde Hilvan Belediyespora malzeme desteği sağladı.

LEADER yaklaşımı kapsamında Hilvan Yerel Eylem Grubu yerelde kalkınmanın güzel örneklerinden biri de hayata geçirdi. Bu kapsamda spora ve sporcuya büyük destekte bulunan HİLVAN YEG kuruluşuna Hilvan Belediyespor Başkanı Neşet Şahin sporcuları adına teşekkür ederek sözlerini şöyle devam etti; “Süper Amatörde Hilvan ilçemizi temsil edem tek takımız. Hilvan’daki gençlerimizi spora yönlendirmek adına çok çalışıyoruz. Süper Amatörde olduğumuzdan maddi anlamda sıkıntı çekiyoruz. Özellikle malzeme konusunda desteğe ihtiyacımız vardı. Hilvan Yerel Eylem Grubu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bize malzeme konusunda destek vereceklerini bu desteklerin forma, tozluk, eşofman, yelek gibi birçok kalemde olacağını bize ilettiler. Verilen destekten dolayı Hilvan Yerel Eylem Grubu yönetim kuruluna ve Hilvan Yerel Eylem Grubu Koordinatörü Yusuf Yavuz’a teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Hilvan’ın tanıtımında büyük katkı sunan ve hayata geçirdiği projelerle sık sık gündeme gelen Hilvan Yerel Eylem Grubu güzel bir proje daha hayat geçirerek Hilvan Belediyespora malzeme desteğinde bulundu.

Hilvan Yerel Eylem Grubu Koordinatörü Yusuf Yavuz, Hilvan Yerel Eylem Grubu olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için farklı branşlarda turnuvalar daha önce düzenlediklerini söyledi. Yavuz konu ile ilgili şu açıkları yaptı; “Hilvan ilçemizi temsil süper amatörde top koşturan Hilvan Belediyespora her konuya imkânlarımız dâhilinde destek olmaya çalışıyoruz. Başkan Neşet Şahin beyle sürekli temas halindeyiz. Bize Belediyesporla ilgili bir takım eksiklerinin olduğunu iletiler. Eksiklerin desteklenmesi için gerekli altyapısını hazırlıklarını başlatarak Hilvan Belediyesporun eksiklerini tamamladık. Hilvan Belediyespora süper amatörde başarılar diliyoruz. İnşallah Hilvan Belediyespora grubu lider olarak bitirir.” diyerek sözlerini bitirdi.