Eşbaşkan Yazar Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Eşbaşkan Yazar Millet Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Rahşan Yazar, ilçenin Küçük Kepez Mevkiinde yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Bu haber 17 Nisan 2024 - 16:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Rahşan Yazar, TOKİ (Toplu Konut İdaresi) tarafından 2022 yılında SURÇİM Firmasına ihale ederek yapımına başlanan Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Firma yetkileri ve çalışanlarla bir süre görüşen Yazar, tesisin devam eden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. 

Mülkiyeti Ceylanpınar Belediyesi’ne ait olan ve 212 dönümlük bir alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde Kafe, Kütüphane, Cami, 2 Adet Büfe, yapay gölet, 3 ayrı alanda çocuk oyun grubu, Tenis Kortu, Basket ve Futbol sahası, 3 adet otopark ile oturma alanları bulunuyor. Bu haliyle bölgenin en büyük, tüm Türkiye’nin ise 3’ncü en büyüğü olan parkın 12 Temmuz 2024 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. Urfa Büyükşehir Belediyesi’ne devredilecek olan tesisin işletmesinin daha sonra Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınacak kararla Ceylanpınar Belediyesi’ne devredilmesi bekleniyor.