Viranşehir’de Aşiretlerden Başkan Ekinci’ye Tam Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir’de Aşiretlerden Başkan Ekinci’ye Tam Destek

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti’nin adayı Salih Ekinci, ilçedeki aşiretlerden büyük destek görüyor.

Bu haber 29 Mart 2024 - 9:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

31 Mart’ta yapılacak seçimlere son 2 gün kalırken, Viranşehir’deki aşiretler tercihlerini AK Parti’den yana kullanıyor. İlçede yaşayan büyük aşiretlerin mensupları, Başkan Salih Ekinci’nin seçim bürosunu ziyaret ederek Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Başkan Salih Ekinci ve AK Parti’ye desteklerini beyan ettiler. Son günlerde yaşanan yoğun katılımlardan dolayı seçim bürosunun önü adeta miting alanına dönerken; Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek veren tüm aşiret mensuplarına teşekkürlerini ileterek, 31 Mart’ta bir kez daha sandıklardan zaferle çıkacaklarını belirtti.
Vatandaşların teveccühlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekinci, siyaset değil hizmet amacıyla tekrar yola çıktıklarını, bu yüzden desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ifade etti.
Ekinci, vatandaşlardan gelen desteğin 31 Mart’ta zaferle taçlanacağının habercisi olduğunu kaydederek, “Yine Yeniden Viranşehir için hazırız, Kararlıyız, birlikte başaracağız. Gerçek Belediyecilik için durmak yok yola devam” dedi.