Karaköprü’de Vatandaşlar Başkan Baydilli İle Hizmet İstikrarının Devamını İstiyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Karaköprü’de Vatandaşlar Başkan Baydilli İle Hizmet İstikrarının Devamını İstiyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında ilçede adım atmadık yer bırakmazken, vatandaşlar da ilçede hizmetlerin ve kalkınmanın devamı için Başkan Baydilli ile yola devam etmek istediklerini iletiyorlar

Bu haber 29 Mart 2024 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti adayı olarak mahalli idareler seçimleri için esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ile birlikte Balıkayağı bulvarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

Başkan Baydilli ziyaretlerinden vatandaşlara görev süresince ilçede gerçekleştirdiği hizmet ve projelerden bahsederken yeni dönemde hizmetin istikrarlı ve artarak devamı için destek talep etti. Vatandaşlar da Karaköprü’ye gerçekleştirilen hizmetler için Başkan Baydilli’ye teşekkür edip hizmetlerin devamı için kendisini desteklediklerini ifade ettiler. Vatandaşların teveccühünü memnuniyetle karşılayan Başkan Metin Baydilli, bu desteğe layık olmak için yeni dönemde daha fazla çalışacaklarını vatandaşlara iletti.

 

Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler için son ana kadar sahada olacaklarını dile getiren Başkan Baydilli, Karaköprü’deki vatandaşların güçlü desteğiyle zaferle ayrılacaklarına inandığını belirtti.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü bizim için artık bir sevda haline geldi ve bu ilçeye hizmetin kıymetini bilerek çalışıyoruz. Bugüne kadar çok güzel hizmetlere ve projelere imza attık, ilçemizi önemli çalışmalarımızla tanıtıp bir gözde haline getirdik. Kazandırdığımız tesislerle de gençlerimize, kadınlara, yaşlılara ve engelli vatandaşlarımıza dokunup hizmet ettik.

 

Şimdi yeni bir hikâye yazmanın zamanı geldi. 31 Mart Pazar günü inanıyorum ki Karaköprülü kardeşlerim bu emeğimizin karşılığını destekleriyle verecek ve bu ilçeye tekrar hizmet etme şerefine bizi ulaştıracaktır. Sahada karşılaştığımız, ziyaret ettiğimiz tüm hemşerilerimizin bize olan teveccühü de seçim zaferinin habercisi olarak bizi sevindiriyor. İnşallah 1 Nisan sabahıyla birlikte hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam ettiği, yeni projelerle büyüyen bir Karaköprü’ye uyanacağız” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip not alarak çözümü için ilgili birimlere iletti.