Hilvan Kent Meydanının Açılışına Binlerce Kişi Katıldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hilvan Kent Meydanının Açılışına Binlerce Kişi Katıldı

Hilvan Kent Meydanının açılışına binlerce kişi katıldı. Meydan, Hilvan’ın yeni buluşma noktası olacak.

Bu haber 27 Mart 2024 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hilvan Belediyesi, Başkan Aslan Ali Bayık’ın öncülüğünde yıkılan belediye eski hizmet binasının yerine kent meydanı yapma kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen binanın yerine kent meydanı inşa edildi. Yapımı tamamlanan meydanın açılışı binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle tamamlanan meydan halk tarafından olumlu tepkiler aldı.

Şehrin Kalbi Burada Atacak

Ramazan ayı nedeniyle akşam saatlerinde açılışı gerçekleştirilen kent meydanında binlerce kişi bir araya geldi. Açılış öncesi kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık “Bizim Hilvan’a bir kimlik kazandırma sözümüz vardı. Bugün bu kimliğe hep birlikte sahip oluyoruz. Burası hepimizin ortak buluşma ve yaşam alanımız olacaktır. Değerli zamanımızın bir kısmını veya önemli bir görüşmeyi, buluşmayı burada gerçekleştireceğiz. Kısacası Hilvan’ın kalbi burada atacaktır. Şehrimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz meydanın sözü gibi, diğer sözlerimizi de tek tek hayata geçirdik. Bu nedenle önümüzdeki dönemde de Hilvan için büyük bir hamle yapacak ve birçok projemizi uygulayacağız. İnşallah hep birlikte buna şahit olacağız” dedi.

Açılışa AK Parti İlçe Başkanı Kemal Beyret, ana kademe başkanları, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Program verilen halk konserinden sonra sona erdi.

 

Youtube Direk Link: