Başkan Baydilli’ye Seçim Ofislerinde Vatandaşlardan Tam Destek | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Baydilli’ye Seçim Ofislerinde Vatandaşlardan Tam Destek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim ofisleri her akşam kendisini destekleyen vatandaşlarla dolarken, Başkan Baydilli bu desteğin yeni dönemde ilçeye hizmet olarak yansıyacağını dile getirdi

Bu haber 29 Mart 2024 - 9:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim çalışmalarını yürütmek için açtığı seçim ofisleri kendisini destekleyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Her akşam seçim ofislerini ziyaret eden Başkan Baydilli, Diyarbakır yolu üzerindeki merkez seçin ofisinde Şanlıurfa Belediyesi eski Başkanı Halil İbrahim Çelik ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Seçim ofisi ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Başkan Metin Baydilli, burayı her gün tıklım tıklım görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek bu tablonun pazar günü gerçekleşecek seçimde gelecek zaferi müjdelediğini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Seçim sürecinde her akşam burada bizi yalnız bırakmadınız, desteğinizi ve duanızı bizden eksik etmediniz. Bu sevgi ve destek İnşallah pazar günü zaferle taçlanacak ve Karaköprü’ye hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sizin bize bu desteğiniz inşallah yeni dönemde Karaköprü’müze hizmet olarak yansıyacak ve ilçemize en güzel hizmeti getirmek için çok çalışacağız.

Vatandaşlarımızın gittiğimiz her yerde bize bir teveccühü ve sevgisi var. Bu da demek oluyor ki vatandaşımız bizim hizmetlerimizden ve AK Parti belediyeciliğinden memnun kaldı. Bazen çok yoruluyoruz ama kardeşlerimizin bize olan sevgisini ve dualarını görünce inanın her şeye değiyor. Her akşam seçim ofisimizi ziyaret eden, bizi burada yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sadece bu dönemde değil seçimden sonra da her daim başımın üstünde yeriniz vardır” diye konuştu.

Başkan Baydilli seçim ofisine gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilirken, vatandaşların taleplerini de dinleyip not aldı.