DURMUŞ: Takım İyi Mücadele Etti, 3 Puanı Hak Ettik | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

DURMUŞ: Takım İyi Mücadele Etti, 3 Puanı Hak Ettik

Karaköprü Belediyespor sezonun 2. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Besim Durmuş, “3 Puanı 3 golle net bir skor ile aldık.” dedi.

Bu haber 20 Eylül 2023 - 18:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 2. haftasında Kendi sahasında Bornovaspor’u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hem istediğimiz oyunu oynadığını hem de rakibe oynayacak alan bırakmadığını dile getirdi.

Lige olumlu bir başlama ile yaptıklarını ve bunu devam ettirdiklerini aktaran Durmuş, şunları söyledi:
“ Hafta sonu iç sahada, seyircilimizin önünde oynadığımız maçta hem biraz heyecanımız fazla idi. Hemde kendi stadımızda taraftarımızın önünde bu sezon ilk maçımızı oynadık. Deplasmanda kazandığımız maçtan dolayı moralimiz biraz iyi idi. Rakibimiz Bornovaspor kendi sahasında 5-1 lik iyi bir skor almıştı. Bizim için daha öncede söylemiştim. Maçın başından sonuna kadar hem kazanan davranışı ortaya koyduk. Hemde olumlu futbol oynadık. 3 puanı 3 golle net bir skor aldık. Özellikle iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Rakibimiz çok pas yapan dinamik genç bir takım. Takım halinde hem bloklar arası hemde hatlar arasını açmadan rakibe pas opsiyonları sunmadan rakibin 3 bölgedeki yerinde bası yaparak hem istediğimiz golleri bulduk hemde rakibe oynayacak alan bırakmadık yani maçın başından sonuna kadar kazanacak davranışı sergiledik.” Dedi