Viranşehir’in Çehresi Değişiyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir’in Çehresi Değişiyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin yoğun uğraşları sonucunda ilçede üstyapı çalışmaları tamamlanan caddeler bir bir sıcak asfalta kavuşuyor. Belirlenen program dâhilinde devam eden asfalt çalışmaları sayesinde, Viranşehir’in adeta çehresi değişiyor.

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 10:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, sathi kaplama, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapısı biten Azadi ile Hürriyet Mahallesi’ndeki Akademi Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. Akademi Mahallesi sıcak asfaltla modern bir görünüme kavuşurken, ekipler çalışmalarına Karacadağ Caddesi’nde devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanan ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan yolların yeni görünüşü, vatandaşlardan tam not alıyor. Ekipler tarafından hummalı bir şekilde devam eden asfalt çalışmalarının 10 farklı mahallede belirlenen program dâhilinde devam edeceği bildirildi.
Üst yapı çalışmaları kapsamında ilçede başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet ve Azadi Mahalleleri arasındaki Akademi caddesi ile startı verilen asfalt çalışmalarının farklı mahallelerdeki 10 ana caddede devam edeceğini söyledi.
Asfaltlama çalışmalarını çok kısa sürede bitirip vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Ekinci, alt ve üst yapısıyla mahalleleri yeniden inşa etmeye, ilçeye uzun ömürlü ve modern yollar kazandırmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.
Ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş yolları yapılan alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltla buluşturduklarını kaydeden Başkan Ekinci, konforlu yolların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
İlçede adeta hizmet seferberliği başlattıklarına vurgu yapan Ekinci, başlatılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
Alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahallelerin başka bir kimliğe büründüğünü dile getiren mahalle sakinleri ise, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.