Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan Başkan Beyazgül’e Ziyaret | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan Başkan Beyazgül’e Ziyaret

2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Bakan Özdemir Göktaş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kentte kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları memnuniyetle izlediklerini söyledi.

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 11:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2023 Şehir Buluşmaları programı kapsamında Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Özdemir Göktaş, program öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı ile meclis üyeleri tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a kentte kadınlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında Bakan Özdemir Göktaş’a Başkan Beyazgül tarafından Balıklıgöl tablosu hediye edildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kadın Destek Merkezlerinde kadınlara yönelik birçok alanda faaliyet gösterdiklerini ve yaşlı insanların mağdur olmaması için yeni bir konut projesini hayata geçirdiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Kadın Aileye yönelik, kadın merkezlerimizle hizmet veriyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bir proje daha geliştirdik. Ev ziyaretlerimiz sırasında yaşlı insanlarla karşılaşıyoruz. Yaşlı kadınlarımız var ve bu kadınların mağdur olmaması için çalışma yapıyoruz. Yaşlı insanlarımız için 2+1 ve 1+1 ev projemiz var ve bu projemiz de yükselmeye başladı. Kadın ve Aile Hizmetleri ile Sosyal Yardım Daire Başkanlığımız sürekli sahada yer alıyor’’ dedi.

BAKAN MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ, ‘’PEYGAMBERLER ŞEHRİNDE OLMAKTAN MUTLUYUM’’

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da olmaktan son derece mutlu olduğunu ve daha önceleri de Şanlıurfa’ya geldiğini anlatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘’Şanlıurfa’ya ilk defa gelmiyorum ama Şanlıurfa’ya her geldiğimde bu güzel şehri, Peygamberler ocağında, Peygamberler şehrinde bulunmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum. Önümüzde bir belediye seçimi var. Şehir Buluşmaları kapsamında Şanlıurfa’ya gelmiş bulunmaktayım. Bundan sonra da ara ara ziyaretler gerçekleştirilecek’’ dedi.

BAKAN MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ÖVGÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları memnuniyetle izlediklerini anlatan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘’Belediyemizin çalışmalarını gerçekten memnuniyetle izledim. Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma adına güzel örnekleriniz var ve aynı zamanda kadınlara yönelik çeşitli merkezlerde de güzel çalışmalarınız var. Bizlerde bir takım açılışlarımızı gerçekleştireceğiz. Burada ki Şanlıurfa’nın halkı için, vatandaşlarımız için elimizden gelen en azından Bakanlığımız kapsamında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Aynı zamanda bir deprem bölgesisiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Kayıplarımız için başınız sağ olsun, Rabbim bir daha da böyle afetler yaşatmasın. İnşallah bundan sonra da el ele verip, bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz’’ diye konuştu.