Yapıcıoğlu: “14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğini etkileyecek bir seçim olacak” | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yapıcıoğlu: “14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğini etkileyecek bir seçim olacak”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanlığı binasının konferans salonunda düzenlenen programda 14 Mayıs seçimlerinin önemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu haber 02 Nisan 2023 - 13:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanlığı binasının konferans salonunda düzenlenen programda 14 Mayıs seçimlerinin önemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçim öncesi çalışma yaparken depremde yaşanan acıların unutulmaması gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, “Seçimlere 40 gün gibi bir zaman var. Bu zaman diliminde vaktimizi çok iyi değerlendirerek çok iyi planlayarak, mutlaka sahada çalışmalarımızı yürütmemiz lazım, ama bu çalışmaları yaparken yaşadığımız depremin acılarını unutmayalım. Henüz yaralarımız sarılmamış henüz acılarımız taze, kardeşlerimizin durumunu unutmamız lazım.” dedi.

Yapıcıoğlu, “Evet biz seçime gidiyoruz, fakat bazıları belki gündeme baktığında ya da basındaki tartışmalara baktığında sanki seçime değil de sanki savaşa gidiyormuşuz gibi bir izlenim veriyor. Üslup çok sert kavgacı bir dil, ötekileştirici bir dil ve gergin bir ortam var. O kadar sert bir dil, o kadar sert bir üslup siyaset dili değildir. Milleti birbirine karşı kışkırtmak, birbirine karşı kinlendirmek, birbirine karşı dolduruşa getirmek, bu millette zulüm yapmaktır.” şeklinde konuştu.

Son dönemlerde HÜDA PAR’a yönelik karalamalara dikkat çeken Yapıcıoğlu, bu karalamaları boşa çıkarmanın yolunun vatandaşa birebir dokunmak olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Elbette bir kısım insanlar iftiralarla karalamalarla güya HÜDA PAR’ı gözden düşürmeye çabası içindedirler. Bunu görüyoruz. Her halükarda HÜDA PAR milletin gündemine girmiştir. Sizler veya bizler halka gidip kendimizi anlattığımızda artık kimse bize ‘HÜDA PAR kimdir, duymadık’ demeyecektir. Öyleyse bize düşen herkes tarafından duyulan partimizin amacının ne olduğunu, o çamur atmaya çalışanların karalamalarının sonuç vermemesi için kendimizi ortaya koymanın zamanıdır.”

Hibya Haber Ajansı