Siyasilerden Polis Haftası mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Siyasilerden Polis Haftası mesajı

DEREN KOCAMANOĞLU-10.04.2023-HİBYA- Siyasiler, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bu haber 10 Nisan 2023 - 10:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“178 yıldır her an canı pahasına ülkemizin huzurunun teminatı olan Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ve tüm polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun. Görevi başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Türk Polis Teşkilatı, sadece huzuru ve asayişi temin eden değil aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına, bu milletle ve demokrasiyle beraber uzanan bir teşkilatın adıdır. Sizlerle gurur duyuyoruz. Tüm polislerimizin Polis Günü'nü tebrik ediyor, Şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Milletimizin güvenliği için canla başla çalışan, tarihiyle gurur duyduğumuz polis teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, mesajında şunları kaydetti:

“Türk Polis Teşkilatımızın 178. yılı kutlu olsun. Ülkemizin dört bir yanında huzur ve güvenliğimiz için görev yapan polislerimize selamlarımı gönderiyor, şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter’dan yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Huzur ve güvenliğimizin teminatı Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

“Sadece huzur ve güvenliğin tesisinde değil, milletimizin en zor zamanlarında yanında olan Türk Polis Teşkilatımız 178 yaşında. Tüm şehitlerimizi rahmetle.”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “178 yıl önce İstanbul’da kurulan kahraman Türk Polis Teşkilatımız huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş’ın şahsında şehrimizdeki tüm polis arkadaşlarımın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Nice yıllara Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın mesajı şu şekilde:

“Al bayrağımızın gölgesinde kahramanca görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun. Vatanımız için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mesajı şöyle:

“Türk Polis Teşkilatı'mızın 178. yılı kutlu olsun. Görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Hibya Haber Ajansı