AK Parti Batman milletvekili adayları, Batman’da vatandaşlarla bir araya geldi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

AK Parti Batman milletvekili adayları, Batman’da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Batman milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç, Batman’a gitti.

Bu haber 12 Nisan 2023 - 16:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Partili ve vatandaşlar tarafından havaalanı önünde karşılanan milletvekili adayları, burada kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Adaylar, daha sonra araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı. Şehir turundan sonra  AK Parti İl Başkanlığına geçildi.

AK Parti listesinden Batman 2’nci sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Allah birliğimizi daim eylesin. Bu görkemli manzarayı dalga dalga büyütmeyi bize nasip etsin inşallah. Hepinizle gurur duyuyoruz. Şeref duyuyoruz. İnşallah Mecliste de sizlere layık birer vekil olmaya gidiyoruz. Bugün bu meydanda AK Parti ile HÜDA PAR bayraklarının bir araya gelmesinin ne kadar önemli ve değerli olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz.” 

AK Parti listelerinden birinci sıra milletvekili adayı olan Ferhat Nasıroğlu ise konuşmasında, “Şimdiye kadar gençlerimize her türlü desteği verdik. Ama şimdi daha zor bir görev üstlendik. Sizin vekaletinizi almak üzere geldik buraya. Bize bu vekaleti verecek misiniz? Bakın beş pırıl pırıl genç kardeşimizle beraberiz buradayız. Beş kardeşimizi Meclise gönderecek miyiz? Allah bizimle beraberdir. Batman için diyoruz.” ifadesini kullandı.

Törene HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti İl Başkanı A. Akif Gür, belediye başkanları, STK temsilcileri, partili yetkililer ve çok sayıda Batmanlı vatandaş katıldı.

Hibya Haber Ajansı