Soyer: “SODEM ile iftihar ediyoruz” | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Soyer: “SODEM ile iftihar ediyoruz”

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağan Genel Kurulu, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Bu haber 20 Mart 2023 - 20:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SODEM’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bugün geldiğimiz nokta hepimizin iftihar edeceği bir noktadır ama asla yeterli değildir. SODEM olarak çok daha büyük bir potansiyel taşıdığımızı biliyoruz” dedi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağan Genel Kurulu, İzmir’de yapıldı. Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde yapılan genel kurula SODEM Yönetim Kurulu Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ev sahipliği yaptı. Başkan Soyer, genel kurul toplantısında SODEM’in faaliyetlerini anlattı.

SODEM Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, SODEM’in kurulduğundan beri zaman zaman hızlanan, zaman zaman yavaşlayan bir gelişim yolu izlediğini belirterek, “Bugün geldiğimiz nokta sonuç olarak hepimizin iftihar edeceği bir noktadır ama asla yeterli değildir. SODEM olarak çok daha büyük bir potansiyel taşıdığımızı biliyoruz. Çok daha güçlü bir kurumsal yapı yaratmamız mümkün. Bu dönemin sonunda ben görevi bırakacağım. Görev süremin sonuna geldiğini, son faaliyet yılı olduğunu söylemek istiyorum. Biliyorum ki benden sonra gelecek arkadaşlarım da bu heyecanı taşıyarak kuruluşundan bugüne birlikte yürüttüğümüz yol arkadaşlığını yine yürütecekler. Buraya çok daha zamanını ayıracak arkadaşlarımızı getirmemiz lazım. Gerçekten çok kıymetli bir yapı. SODEM olmadan önce Türkiye’deki CHP’li belediyeler için başka bir sivil yapımız yoktu. Bu yapının eksikliği sadece dışarıda değil içeride de kendi aramızdaki iletişim bakımından da eksiklikler yaratıyordu. Bu yapının kurulduğu günden bu yana dediğim gibi bir yol alındı ama bu potansiyelle daha fazlasını yapmak mümkün” ifadesini kullandı.  

Hibya Haber Ajansı