MUĞLA’DA ZİYARETLERDE BULUNAN ÇAKICI’NIN BAŞDANIŞMANI FERHAT AYDOĞAN, FETHİYE’DE ÖNALLAR RESTORAN’DAYDI | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

MUĞLA’DA ZİYARETLERDE BULUNAN ÇAKICI’NIN BAŞDANIŞMANI FERHAT AYDOĞAN, FETHİYE’DE ÖNALLAR RESTORAN’DAYDI

Bu haber 31 Mart 2022 - 23:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Son Kabadayı Alaattin Çakıcı'nın Başdanışmanı ve aynı zamanda Dünya Basın Federasyonu Üyesi olan "Kuzgun" lakaplı Gazeteci Ferhat Adyoğan, Muğla'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MUĞLA'DA ZİYARETLERDE BULUNAN ÇAKICI'NIN BAŞDANIŞMANI FERHAT AYDOĞAN, FETHİYE'DE ÖNALLAR RESTORAN'DAYDI Son Kabadayı Alaattin Çakıcı'nın Başdanışmanı ve aynı zamanda Dünya Basın Federasyonu Üyesi olan "Kuzgun" lakaplı Gazeteci Ferhat Adyoğan, Muğla'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Muğla'yı sık sık ziyaret eden Gazeteci Ferhat Aydoğan, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bölgenin coğrafi güzellikleri ve doğasından keyif aldığını belirten Aydoğan, iş görüşmeleri ve tanıdık ziyaretlerine Fethiye'de devam ediyor. Kendisini tanıyan insanlarla sohbet etmekten ve fotoğraf çektirmekten geri kalmayan Aydoğan, "Sevdiğim bir bölgenin insanları tarafından sevilmek ve ilgi görmek beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. Gazeteci Ferhat Aydoğan, ziyaretleri sırasında, Fethiye'nin kahvaltısı ve etiyle ünlü işletmesi Önallar Restoran'a uğradı. Adanalı olan Ferhat Aydoğan, restoranın mutfağına girerek et hünerlerini sergiledi. Kendi elleriyle kuzu etinden kebap yapan Aydoğan, et hünerini yaptığı salata ile taçlandırdı. Aydoğan, kendisine eşlik eden ve tanıyanlara hazırladığı kebap ve salatadan ikram etti. Alaattin Çakıcı'nın Başdanışmanı ve aynı zamanda Dünya Basın Federasyonu Üyesi olan "Kuzgun" lakaplı Gazeteci Ferhat Adyoğan'a, Muğla'daki ziyaretleri sırasında iyi dost olduğu Haber 48 Gazetesi'nin sahibi Gazeteci Metin Gire eşlik etti. İkilinin, iş görüşmeleri ve ziyaretlere bir süre daha devam edeceği öğrenildi.