KIZILBOĞA: SAĞLIKÇILARA YÖNELİK ŞİDDETE CAYDIRICI CEZALAR VERİLMELİ | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

KIZILBOĞA: SAĞLIKÇILARA YÖNELİK ŞİDDETE CAYDIRICI CEZALAR VERİLMELİ

Bu haber 14 Mart 2022 - 0:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptığını ifade eden İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Toplum sağlığı için, hayat kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptığını ifade eden İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Toplum sağlığı için, hayat kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.
Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hala devam ediyor olmasını kınayan Başkan Kızılboğa, “Sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırılar kabul edilemez. Bunların önüne geçilebilmesi için etkin ve caydırıcı cezalar verilmelidir.
Ayrıca sağlık çalışanlarımız hak ettiği ücretleri alamamaktadır. Hekimler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına hak ettikleri ücretler verilmelidir. İYİ Parti iktidarında sağlıkçılarımız ücret ve şiddetin son bulması gibi konularda asla eylem yapmayacak ve iş bırakmayacak. Çünkü İYİ Parti iktidarında tüm sağlık çalışanlarımız hak ettiği ücreti alacak ve şiddete yönelik caydırıcı cezalar hayata geçirilecektir” ifadelerini kullandı.