Gelecek Partisi Heyeti Kıbrıs Temaslarına Başlıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Gelecek Partisi Heyeti Kıbrıs Temaslarına Başlıyor

Bu haber 24 Mart 2022 - 5:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım riyasetinde 5 Genel Başkan Yardımcısı ve Politika İzleme Kurulları yöneticilerinin de katıldığı Kıbrıs ziyareti bugün itibariyle başlıyor.
Gelecek Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım riyasetinde 5 Genel Başkan Yardımcısı ve Politika İzleme Kurulları yöneticilerinin de katıldığı Kıbrıs ziyareti bugün itibariyle başlıyor.
Temaslarına ilk olarak Lefkoşa’daki Şehitler anıtına çelenk koyarak start verecek olan heyet daha sonra Türk Mukavemet Teşkilatını(TMT) ziyaret edecek ve Genel Başkan Yılmaz bora ile görüşecek.
İlk gün temaslarının öğleden sonraki ayağında KKTC önceki Cumhurbaşkanlarından Derviş Eroğlu’nu ziyaret edecek olan geniş katılımlı Gelecek Partisi heyeti ardından KKTC parlamentosuna geçerek Meclis Başkanı Zorlu Töre ile makamında görüşecek.
Bu esnada Genel Başkan Yardımcıları Ümit Yardım ve Selçuk Özdağ canlı bir televizyon yayınına katıldıktan sonra heyet Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ve aynı partiden milletvekili seçilen KKTC önceki dönem Din İşleri Başkanı Prof.Dr. Talip Atalay’la da bir araya gelecek.
Son derece kapsamlı olarak planlanan ziyaret takvimi iki gün boyunca yoğun temaslara sahne olacak ve bu esnada Kıbrıs davasının önde gelen isimlerinin mozole ve kabirlerine çelenk bırakılacak.
Kalabalık Gelecek Partisi heyeti şu isimlerden yer alıyor;Ümit YARDIM – Gn.Bşk.Yr.Dış İlişkiler Başkanı/ E. BEAyhan Sefer ÜSTÜN – Gn. Bşk.Yr. Seçim ve Hukuk İşler Başkanı, 26. Dönem Sakarya Milletvekili
Selçuk ÖZDAĞ – Gn. Bşk.Yr – Sivil Top.ve Halkla İliş.Bşk. 25. Dönem Manisa MilletvekiliFeramuz ÜSTÜN – Gn. Bşk.Yr -İdari ve Mali İşler Başkanı, 24. Dönem Gümüşhane MilletvekiliAbdullah BAŞÇI – Gn. Bşk.Yr -Sosyal Pol. Başkanı, 26. Dönem İstanbul MilletvekiliSeren Yıldız ÖZTÜRK – Aile ve Sosyal Hizmetler Politikaları BaşkanıHasan Hüseyin BOZOK – Teşkilat Başkan YardımcısıVeysel KARADEMİR – İdari ve Mali İşler Başkan DanışmanıMehmet Sabir ERMAN -Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı