Demokrat Partili GİK Üyesi Karakeçili’den Tıp Bayramı Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Demokrat Partili GİK Üyesi Karakeçili’den Tıp Bayramı Mesajı

Bu haber 13 Mart 2022 - 13:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans /RHA)-Demokrat Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Demokrat Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.
Demokrat Partili Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Karakeçili, Doğumdan ölüme kadar her an amaçlarının insanları yaşatmayı, acılarını azalmayı ve sıhhatleri için çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Karakeçili mesajında şunları kaydetti:''Gece gündüz her yerde, her koşulda büyük fedekarlık ve özveriyle, heyecanla görev yapan, kendilerini ‘insana hizmet’ ilkesine adamış olan doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda sağlıklı olan insanların da sağlığını korumaktır. Din, dil, ırk, renk, mevki, makam gözetmeksizin bir canı kurtarmayı, kendi canıyla eşdeğer sayan ülkemizin her köşesinde her yerde ve her koşulda toplumun sağlıklı bir hayat yaşamaları için çaba sarf eden sağlık çalışanlarımız bu görevleri en güzel şekilde yerine getirmekteler.özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm risklere göğüs gererek bu zor görevi yerine getirmekte, bunu yaparken de karşılık beklememektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.