CANART Sanat Atölyesinden “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” özel sergisi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

CANART Sanat Atölyesinden “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” özel sergisi

Bu haber 09 Mart 2022 - 0:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CANART Sanat Atölyesinin Sanat Eğitimcisi Burcu Can ve minik ressam öğrencilerinin “8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel “Sadece Kadın” konulu resim sergisi Şanlıurfa Piazza AVM eski Buz Pisti etkinlik alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

CANART Sanat Atölyesinin Sanat Eğitimcisi Burcu Can ve minik ressam öğrencilerinin “ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel “Sadece Kadın” konulu resim sergisi Şanlıurfa Piazza AVM eski Buz Pisti etkinlik alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Serginin açılışında konuşan CANART Sanat Atölyesinin Sanat Eğitimcisi Burcu Can, 15 öğrencinin, toplamda 52 eserinin yer aldığı ve eserlerin ortaya çıkma sürecinin 2 yıllık bir zamana yayıldığını belirterek, “6-15 yaş çocuk gurubu minik ressamlarımın büyük bir heyecan ve coşkuyla ortaya çıkardıkları eserlerinin yer aldığı ‘Sadece Kadın’ konulu resim sergimize katılımlarınız bizleri onurlandırdı. Sergimize katılan herkese teşekkür ediyor, minik ressamlarımıza da daha nice başarılı çalışmalar diliyorum. Ayrıca serginin Piazza Avm'de gerçekleşmesine vesile olan, sanatseverle bizi buluşturan ve maddi manevi desteğini bizden esirgemeyen değerli velimiz sayın Müslüm Yüksel beyefendiye teşekkür ediyorum” dedi.
Sanat Eğitmeni Burcu Can, serginin, tüm sanatseverler tarafından 5 gün boyunca ziyaret edilebileceğini ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Sergi açılışı sonrası düzenlenen ‘Açılış Kokteyli’nde katılımcılar birbirleriyle sohbet etme imkanı bulan katılımcılar, CANART Sanat Atölyesinin Sanat Eğitimcisi Burcu Can ve minik ressam öğrencilerini, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.
Açılış sonrasında Minik Ressamlar, Sanat Eğitimcisi öğretmenleri Burcu Can ile toplu resim çektirdiler.
Sergi, 08 Mart / 13 Mart 2022 tarihleri arasında gezilebilecek.