Bakırköy’de görevli Urfalı Müdür Mustafa Heşe’den Miraç Kandili münasebeti ile Çiğköfte ikramı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bakırköy’de görevli Urfalı Müdür Mustafa Heşe’den Miraç Kandili münasebeti ile Çiğköfte ikramı

Bu haber 02 Mart 2022 - 5:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bakırköy’de görevli Urfalı Müdür Mustafa Heşe’den Miraç Kandili münasebeti ile Çiğköfte ikramı:
Bakırköy’de görevli Urfalı Müdür Mustafa Heşe’den Miraç Kandili münasebeti ile Çiğköfte ikramı:
“İçerde ruha, dışarda göze ve mideye hitap eden lezzetler vardı”
İstanbul/Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli Urfalı hemşehrimiz Mustafa Heşe, Miraç Kandili nedeniyle düzenlenen Mevlüt Programı sonrası, programa katılanlara Çiğköfte ve Tatlı ikramında bulundu.
Şanlıurfa’da görev yaptığı sürece örnek çalışmalarda bulunan Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe, 2019 yılında Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak tayin olması sonrasında da İstanbul’da örnek çalışmalarına devam ediyor .
Miraç Kandili münasebeti ile Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen programda Çiğköfte ikramında bulunduklarını belirten Urfalı hemşehrimiz Mustafa Heşe, “Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Manevî Rehberlik Birimimiz tarafından Miraç Kandili Mevlüt Programı düzenlenmiştir. Programa Kurum personelleri ve İdarecileri katılım sağlamıştır. Dualar, ilahiler, Kuranı Kerim tilavetleri ve sonrasında yapılan ikramlar ile Program tamamlanmıştır. Bizde bir Urfalı olarak üzerimize düşeni yaptık ve Şanlıurfa’mızın Çiğköftesini programa katılan herkese ikram ettik. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
İstanbul/Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli Urfalı hemşehrimiz Mustafa Heşe, Miraç Kandili Programında katılımcılara içeride ruha hitap eden lezzetler, dışarıda ise göze ve mideye hitap eden lezzetler sunulduğunu söyledi.
Program görüntüleri İstanbul/Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli Urfalı hemşehrimiz Mustafa Heşe tarafından kendi facebook hesabından da yayınlandı.
https://www.facebook.com/100007671161192/videos/352075483457751/
https://www.facebook.com/100007671161192/videos/727563868242685/