Viranşehir Belediyesinde ‘Toplu İş Sözleşmesi’ imzalandı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir Belediyesinde ‘Toplu İş Sözleşmesi’ imzalandı

Bu haber 11 Şubat 2022 - 23:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Viranşehir Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası arasında 3 yıllık 'Toplu İş Sözleşmesi' düzenlenen tören ile imzalandı.

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDE 3 YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Viranşehir Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası arasında 3 yıllık 'Toplu İş Sözleşmesi' düzenlenen tören ile imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi İmza törenine, Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol, Hizmet-İş Sendikası Viranşehir Temsilcisi Reşit Direk,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Lütfi Şeyhun, Belediye Hukuk İşleri Müdürü Av. Avukatı Ayşe Kaya katıldı.
Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde Viranşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında mutabakat sağlanarak imzalar atıldı.İmzalanan sözleşmeye göre kadrolu işçilerin ücretlerinde ilk yıl yüzde 36, ikinci ve üçüncü yıl için de enflasyona bağlı zam ve sosyal haklarda ciddi iyileştirmeler sağlandı.
İmza töreninin ardından konuşan Belediye Başkanı Salih Ekinci, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Kadrolu işçilerimizin maaş ve sosyal haklarında ciddi iyileştirmelerle sonuçlanan yeni toplu iş sözleşmesini imzaladık. İşçi sendika başkanı ve temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.