Viranşehir Belediyesi Hizmet Atağını Sürdürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Viranşehir Belediyesi Hizmet Atağını Sürdürüyor

Bu haber 09 Şubat 2022 - 13:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hizmet atağını artırarak sürdüren Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
VİRANŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET ATAĞINI ARTIRARAK DEVAM EDİYOR
Hizmet atağını artırarak sürdüren Viranşehir Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yol yapım atağını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızlar Sarayı Kırsal mahallesinde stabilize yol yapım çalışması başlattı.
2022 Yılının plan ve programı dahilinde hummalı bir çalışma yürüten Belediye ekipleri, Stabilize yol çalışmasını en kısa zamanda tamamlayıp mahalleyi uzun ömürlü yolla buluşturacaklarını duyurdu. Yeni yolları vatandaşların hizmetine sunan Viranşehir Belediyesi, yürüttüğü çalışmalar ile hem merkez hem de kırsal mahallelerde vatandaşların takdirini topluyor.
Kızlar sarayı mahalle sakinleri,“Mahallemizde yürütülen çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, çalışmaların devam ettiği mahalleleri tamamlayıp, diğer kırsal mahallelerde çalışmaları başlatmayı hedefliyor.