Sözcü Kalın’dan Elektrik Faturaları ile ilgili flaş açıklama ! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Sözcü Kalın’dan  Elektrik Faturaları ile ilgili flaş açıklama !

Bu haber 07 Şubat 2022 - 22:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir  televizyon programında elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Sözcü Kalın'dan  Elektrik Faturaları ile ilgili flaş açıklama !
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir  televizyon programında elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik faturalarıyla ilgili şunları söyledi:
Son millete hitapta Cumhurbaşkanımız zaten bunu açıkladı. Kullanılan kilovatsaat kotasını 150’den 210’a çıkartmak suretiyle, nispi de olsa bir rahatlama geldi ama benzer adımlar gene gelecek.
Görüyoruz bunu, özellikle elektrikle ilgili. Vatandaşlarımızın şikayetleri var. Bunlarla ilgili gerekli adımlar atılması için Cumhurbaşkanımız da talimatlarını verdi, veriyor. Bu süreci yakından takip ediyor.
Burada temel ilke, vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyecek adımları ivedi şekilde atmak. Bununla ilgili de neticeleri çok yakın bir zamanda göreceğiz.
“YENİ ADIMLAR ATILACAK”
Tabi ki içeride elektrikle ilgili, uluslararası enerji piyasalarında yaşanan birçok değişimle, hareketlilikle birlikte gelen bir pahalılık var, bu doğru. Bunu iyileştirecek ve vatandaşın o manada yükünü hafifletecek yeni adımlar da elbette atılacak.