İran’lı Yazar Mehran Kazemıhovasın, Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

İran’lı Yazar Mehran Kazemıhovasın, Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bu haber 04 Şubat 2022 - 3:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İranlı yazar İran’lı Kazemıhovasın kutlama mesajında, Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirilen mübarek üç aylara girildiğini hatırlatarak, “Üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan bir Regaib Kandiline daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İranlı yazar İran’lı Kazemıhovasın kutlama mesajında, Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirilen mübarek üç aylara girildiğini hatırlatarak, “Üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan bir Regaib Kandiline daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kalplerimizin manevi doyuma ulaştığı mübarek üç aylar, dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhlarımızı dinlendirmek; Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsatlardır” dedi.
Mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade edilmesinin önemine değinen, İran’lı Yazar Mehran Kazemıhovasın şunları söyledi:
“Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaib Kandili’dir. Regaib Kandili’ni fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin dağıttığı rahmetten nasibimizi almalı, ihtiyaç sahibi insanlara el uzatarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, İran ve Türkiye kardeşliğimize bereket getirmesi, başta olmak üzere, bütün İslâm âleminin mübarek üç aylarını ve Regâib Kandili’ni tebrik ediyor; Regaib Kandili’nin Ülkemize, Milletimize ve İslam Alemi’ne huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum”