Ekrem Arpak’a ceza davası açıldı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ekrem Arpak’a ceza davası açıldı

Bu haber 14 Şubat 2022 - 1:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ekrem Arpak hakkında Gazeteci Ömer Dodanlı hakkında yaptığı hakaret ve tehditler nedeniyle Şanlıurfa Asliye Ceza Mahkemesi tarafından Dodanlı'nın şikayeti nedeniyle ceza davası açıldı.Yargılamanın önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.
Kendisini yazar olarak tanıtan Ekrem Arpak hakkında Gazeteci Ömer Dodanlı hakkında yaptığı asılsız paylaşımlar ve yazılar nedeniyle,Gazeteci Ömer Dodanlı'yı tehdit ve hakaret ettiği,asılsız iftira ve yalanlardan gazeteci Dodanlı'nın yaptığı şikayetler neticesinde Arpak hakkında, Şanlıurfa 2.Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre,Ekrem Arpak kendi sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarda gazeteci Ömer Dodanlı'ya tehdit ve hakaret eden Ekrem Arpak hakkında, Gazeteci Dodanlı'nın Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu, Arpak hakkında defalarca şikayet dilekçesi yazdığı kamuoyu tarafından dile biliniliyordu.
İDDİANAME HAZIRLANDISavcılık makamının, Ekrem Arpak hakkında tehdit ve Hakaret suçlaması ile iddianame hazırladığı öne sürüldü.
YARGILAMA YAKINDA Şanlıurfa Savcılığının iddianame düzenleyerek dosyayı Şanlıurfa 2. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdiği ve İddianamenin değerlendirilmesi sonrası kabul edilerek 2021/1917 Esas sayılı dosya ile Ceza davası açıldığı bilgisine ulaşıldı. Bu dosyada Sanık olan Ekrem Arpak önümüzdeki günlerde Şanlıurfa 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacağı ve yargılanmasına başlanılacağı öne sürüldü.