Dünya Ticaret, Yatırım ve İşbirliği Derneği (Dütiak) Genel Başkanı Ali Genç Hırvatistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Dünya Ticaret, Yatırım ve İşbirliği Derneği (Dütiak) Genel Başkanı Ali Genç Hırvatistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Bu haber 08 Şubat 2022 - 10:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dünya Ticaret, Yatırım ve İşbirliği Derneği (Dütiak) Genel Başkanı Ali Genç Hırvatistan Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. Dütiak Genel Başkanı Ali Genç'in Hırvatistan Ankara Büyükelçiliği ziyaretinde Büyükelçi Sayın Hrvoje Cvitanovic ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda her iki ülkenin ekonomik ve ticari ilişkileri üzerine istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda söz alan Genel Başkan Ali Genç yapmış olduğu konuşmasında DÜTİAK yönetim kurulu olarak Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Her iki ülke arasında ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla Hırvatistan Devleti Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya hazırız dedi.
Hırvatistan Ankara Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic toplantıda yapmış olduğu konuşmasında Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ekonomik ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla DÜTİAK kuruluşu ile işbirliğine hazırız dedi.