Ayhan’dan gözaltına alındı haberlerine sert tepki! Hukuki Süreç Başlattım | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ayhan’dan gözaltına alındı haberlerine sert tepki! Hukuki Süreç Başlattım

Bu haber 09 Şubat 2022 - 17:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Önceki dönem Akçakale belediye başkanı Abdulhekim Ayhan, bazı basın yayın organlarında kendisi hakkında çıkan gözaltına alındı haberlerine sert tepki gösterdi.
Önceki dönem Akçakale belediye başkanı Abdulhekim Ayhan, bazı basın yayın organlarında kendisi hakkında çıkan gözaltına alındı haberlerine sert tepki gösterdi.
Ayhan:"Bazı kendini bilmezleri hakkında gözaltına alındı haberleri kesinlikle yalandır..Bu haberi yapan yaptıran herkes içinhukuki süreci başlatmış bulunmaktayım.Ben halkım ile iç içeyim.. "
Önceki dönem Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, gözaltına alındığı haberleri üzerine sert bir açıklama yaptı. Ayhan, 'Bu haberi yaptıran sahtekarlar Akçakale topraklarına ayak basabilecekler mi?' dedi.
Akçakale eski belediye başkanı Abdulhekim Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:"Kıymetli Dostlarım Sosyal medya da ben ve yanım da üç dört kişinin göz altına alındığına dair asılsız bir haber paylaşılmış.
Şahsım olarak hep Akçakale’deyim.Bu haberi yaptıranlar acaba bu saatten sonra nerde olacaklar ?
Bu haberi yaptıran sahtekarlar Akçakale topraklarına ayak basabilecekler mi ?
Son kez uyarıyorum bir daha ben ve yakınlarım hakkında asılsız haber yaptıranların tüm kirli çamaşırlarını benimle neden uğraştıklarını açıklarım.
Güvendikleri koltuklardan yakında ayrılmak zorunda kalacaklar. Unutmayın Allah var.Herşeyi gören ve yaratan.
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?Benim Allah’tan başka kimseden korkum yok ! Her kışın ardı bahar olmaz.
Sizin hesabınız , bizim çarşımıza uymaz.
Aklınızı başınıza devşirin , yaşınıza başınıza yakışacak davranışlar sergileyin. Utanmaz, karaktersiz insan müsvetteleri ."