TOKİ’nin Şanlıurfa ihalesi iptal edildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

TOKİ’nin Şanlıurfa ihalesi iptal edildi

Bu haber 11 Ocak 2022 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen Şanlıurfa merkez eski sanayi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. etap 1. bölüm 246 konut, 223 dükkan ve 56 ofis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesinin iptal edildiği bildirildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenen Şanlıurfamerkez eski sanayi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. etap 1. bölüm 246 konut, 223 dükkan ve 56 ofis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesinin iptal edildiği bildirildi.
RAL Yatırım Holding A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:
''Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Hera Teknik Yapı A.Ş'nin 23.11.2021 tarihinde katılmış olduğu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şanlıurfa merkez eski sanayi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. etap 1. bölüm 246 konut, 223 dükkan ve 56 ofis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 5. maddesinde yer alan 'Rakabet, ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanmasını ve kaynakların verimli kullanılması' ilkesi gereği ve aynı kanunun 'Bütün tekliflerin reddedilmesi ve ihalenin iptali' başlıklı 39. maddesi gerekçe gösterilerek iptal edilmiştir.'' Denildi.