Şanlıurfa’da Esnaf DEDAŞ’a İsyan Etti: Soygun var! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa’da Esnaf DEDAŞ’a İsyan Etti: Soygun var!

Bu haber 21 Ocak 2022 - 22:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'da yüksek gelen elektrik faturalarını protesto eden esnaf isyan etti. Bahçelievler’de esnaf ‘SOYGUN VAR! DEDAŞ ZULMÜNE HAYIR’ pankartı açtı.
Şanlıurfa'da yüksek gelen elektrik faturalarını protesto eden esnaf isyan etti. Bahçelievler’de esnaf ‘SOYGUN VAR! DEDAŞ ZULMÜNE HAYIR’ pankartı açtı.
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine Bahçelievler esnafı yüklü gelen elektrik faturalarından dolayı Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi (DEDAŞ)'ı protesto etti.
'SOYGUN VAR! DEDAŞ ZULMÜNE HAYIR' pankartı açan esnaf, yüksek gelen faturalar nedeniyle isyan etti ve siyasetçilere ve yetkililere çağrıda bulunarak,DEDAŞ'ın soygununa dur denmesini istediler.
Haliliye İlçesi Bahçelievler Mahallesinde gerçekleşen DEDAŞ eyleminde vatandaşlar milletvekillerine seslendi. Seslerin duyulmasını isteyen esnaflalar “DEDAŞ’a gücü yeten hiç kimse yok mu. Bu olmaz.”dediler.
NEREDE VEKİLLER NEREDE BU DEVLET NERDE VALİ ?
Bu soyguna kim hayır diyecek arkadaşlar. Nerede bu devlet, nerede milletvekilleri? Kapı kapı dolaşıp oy isteyen vekiller nerede? Nerede bu şehrin valisi? Sesimizi duysunlar… Bir Allah'ın kulu yok mu bu DEDAŞ'a gücü yetecek olan? 14 milletvekilimiz nerede bunlar neden sorunlarımızı çözmüyorlar? Ekmekten, yemekten, giyimden kısıyoruz. Yeter artık.
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinde bir gurup esnaf elektrik faturaların yüksek gelmesini yol kapatıp, pankart açarak protesto etti. Protestoya güvenlik güçleri müdahale ederek asılan pankartı kaldırdı.